Проблеми дистанційного навчання для закладів професійної (професійно-технічної) освіти під час війни в україні - Руденко, Микола Васильович; Ващук, Іванна Євгеніївна (КОМПРИНТ, 2023)
Дистанційне навчання в Україні набувало постійного і кращого формату через вимушені обставини як і в інших країнах. Причиною цьому була пандемія, яка вплинула на велику кількість людей. Особливо вплинуло на навчання, так як студенти і викладачі, які звикли працювати в очному форматі були вимушені набувати знань й умінь для налагодження комунікації в навчальному процесі.
Keywords: дистанційне навчання; заклади професійної освіти