Аналіз і управління витратами будівельного підприємства - Гусарова, Лариса Валентинівна (КНУБА, 2026)
Містять загальні положення, вихідні дані за варіантами, рекомендації до виконання, приклади розв’язання завдань та оформлення таблиць з розрахунками, побудови графіків. Надано пояснення щодо проведення аналізу витрат і формулювання висновків. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності C1 «Економіка та міжнародні економічні відносини спеціалізації 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка підприємства» усіх форм навчання.
Keywords: управління витратами