Оцінка впливу професійних компетентностей персоналу та SMM-маркетингу на розвиток логістичного менеджменту - Березовський, Юрій; Рибчук, Анатолій; Гайко, Олена (КНУБА, 2025)
Сучасний розвиток суспільства, глобалізація економіки та інноваційні процеси вимагають високого рівня професійних компетентностей у фахівців різних галузей бізнесу. Освіта відіграє ключову роль у підготовці конкурентоспроможних спеціалістів, здатних ефективно адаптуватися до змін ринку праці та реалізовувати професійні завдання на високому рівні. В умовах розвитку цифрових технологій та глобалізації споживчий ринок товарів та послуг зазнає значних змін.
Keywords: професійні компетентності; SMM-маркетинг; логістичний менеджмент; персонал