Нетрадиційне об’ємно-планувальне вирішення квартир у курсових проектах багатоквартириного житла - Урсатій, Х. В. (КНУБА, 2008)
В статті наводяться приклади застосування серед курсових проектів багатоквартирного житла студентів спеціальності ©Архітектура» нетрадиційних об ємно планувальних вирішень квартир
Keywords: проекти курсові; житло багатоквартирне; форми об’ємно-планувальні; 728.2:72.012