Позитивні та негативні аспекти естетики міського середовища в умовах постіндустріальної урбаністики - Лясковський, О. И.; Франків, Р. Б. (КНУБА, 2016)
Стаття присвячена дослідженню якісного потенціалу постіндустріального міського житла і розглядає одну із можливостей його розвитку у формі мікро-ландшафтної житлової будівлі підвищеної поверховості.
Keywords: міське середовище; міське житло; якість; хмарочос; постіндустріальна урбаністика; городская среда; городское жилье; качество; небоскреб; постиндустриальная урбанистика; urban environment; urban housing; skyscraper; post-industrial urbanism; 711.5