Значення землевпорядної документації в процесі відчуження земельних ділянок для суспільних потреб - Петраковська, Ольга Сергіївна; Михальова, М. Ю. (КНУБА, 2015)
Проведений аналіз нормативно-правового регулювання документації із землеустрою та розглянуто різні види схем і проектів землеустрою на регіона-льному та місцевому рівнях. Досліджено роль документації із землеустрою як інформаційного джерела в процесі відчуження земель для суспільних потреб.
Keywords: відчуження земельних ділянок; суспільна потреба; землевпорядна документація