Напрямки підвищення територіальної ємності кварталів міської забудови - Бакун, К. С.; Плешкановська, А. М. (КНУБА, 2018)
В статті розглянуто напрямки підвищення територіальної ємності міської забудови, такі як підземна урбаністика, надземна урбаністика, вертикальна урбаністика. Був проведений аналіз понять екологічна ємність території, ландшафтна ємність території, демографічна ємність території, ємність території.
Направления повышения территориальной емкости кварталов городской застройки
Directions of increasing the territorial capacity of urban development quarters
Keywords: екологічна ємність території; ландшафтна ємність території; демографічна ємність території; ємність території; підземна урбаністика; надземна урбаністика; вертикальна урбаністика; експлуатовані покриття; экологическая емкость территории; ландшафтная емкость территории; демографическая емкость территории; емкость территории; подземная урбанистика; надземная урбанистика; вертикальная урбанистика; эксплуатируемые покрытия; cological capacity of the territory; landscape capacity of the territory; demographic capacity of the territory; capacity of the territory; underground urban planning; elevated urbanistics; vertical urbanistics; exploited coverings