Кабінет Міністрів України та його місце в системі органів державної влади - Переходько, Сергій Олександрович; Мартиненко, Наталія Василівна (Ліра-К, 2025)
Конституція України передбачає чіткий розподіл державної влади на три самостійні гілки. Виконавча влада, зокрема, займається практичним застосуванням законів та інших нормативних актів, забезпечуючи їхню реалізацію в повсякденному житті.
Keywords: кабінет Міністрів України; орган державної влади; Конституція України; [351:34] (342)