Тяглість національної пам’яті: український дисидентський рух ХХ століття та роль у ньому Юрія-Богдана Шухевича - Валівко, Андрій (КНУБА, 2025)
Проаналізовано вплив і методи українських дисидентів ХХ століття на збереження та відтворення національної пам’яті, висвітлено діяльність Юрія-Богдана Шухевича щодо захисту прав репресованих та збереження автентичної історичної правди.
Keywords: дисидентський рух; національна пам’ять; історична правда; Юрій-Богдан Шухевич; національна свідомість