Автоматизація технологічних процесів будівництва і об'єктів житлово-комунального господарства [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання курсової роботи - Самойленко, Микола (КНУБА, 2025)
Містять вимоги та рекомендації до виконання курсової роботи, наведено структуру та зміст пояснювальної записки, зміст графічної частини курсового проєкту, а також приблизний перелік тем проєктів і список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»
Keywords: автоматизація технологічних процесів будівництва