Витоки духовності у формуванні та розвитку історичного середовища Чернівців - Біленкова, Світлана Вікторівна (Чернівецький нац. ун-т, 2008)
Автор наголошує на історичній пам’яті та духовності Чернівців та наголошує на важливому впливі резиденції Буковинських митрополитів на побудову всього історичного центру міста Чрнівці.
Keywords: розвиток історичного середовища Чернівців; формування історичного середовища Чернівців