Основи комп'ютерно-інтегрованого управління : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи - Самойленко, Микола (КНУБА, 2025)
Містять вимоги та рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу "Основи комп'ютерно-інтегрованого управління". Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 174 "Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка".
Keywords: технології комп'ютерні