Нормативно-правове забезпечення цифровізації енергоефективного будівництва - Ткаченко, Володимир Володимирович; Климчук, Марина Миколаївна; Клочко, Андрій Андрійович (КНУБА, 2019)
Однією з основних детермінант переходу на стійкий соціально- економічний розвиток держави є підвищення рівня енергоефективності та створення необхідних умов для запровадження інструментарію цифрової економіки в усі сфери життєдіяльності суспільства
Keywords: нормативно-правове забезпечення; цифровізація енергоефективного будівництва