Застосування кольору в реконструкції фасадів типової житлової забудови 1955-1990-тих років ХХ ст. м. Києва - Новосад, І. Г. (КНУБА, 2014)
На підставі зарубіжного досвіду, результатів натурного обстеження, розглянуто можливості реконструкції і модернізації типової житлової забудови 1955 – 1990 років XX ст. методом композиційної варіантності колірних композицій.
Keywords: реконструкція; колір; тональність; монохромне зображення; поліхромія; суперграфіка; реконструкция; цвет; тональность; монохромное изображение; полихромия; суперграфика; reconstruction; color; key; clarity; image; graphic super arts