Динамічна взаємодія роликових робочих органів з бетонною сумішшю - Зайченко, Стефан (КНУБА, 2012)
Розглянуті концепції і основні моделі течії бетонних сумішей. Використана модель в’язко-пластичного середовища Бінгама, що дозволяє врахувати додаткові складові опори бетонної суміші, які викликані динамічними навантаженнями робочих органів при формуванні кільцевого кріплення підземної споруди.
Dynamic interaction of roller working with concrete mix
Keywords: в’язкість; швидкість; пластичність; деформації; роликове формування; speed; 693.542.002.5