Храмове будівництво південно-східної України в період колонізації (1770-1801 рр.) - Давидкова, І. В. (КНУБА, 2013)
У статті розглядаються історичні, соціальні та технічні аспекти храмового будівництва південно-східної України в період колонізації(17701801 рр.).
Keywords: храмове будівництво; колонізація краю; переселенці; дерев'яні церкви; поміщицька і державна слобода; 72.03:726 ''18-19''