Періодизація мечетей Алжиру і найвизначніші пам'ятки - Резга Куідер (КНУБА, 2018)
В статті проаналізовано історичну періодизацію Алжиру, яка базується на періодах правління різних династій, порівняно історичну періодизацію з архітектурною періодизацією будівництва мечетей Алжиру, описано головні пам’ятки архітектурної спадщини.
Keywords: Алжир; мечеті; історична і архітектурна періодизація