Пристрій контролю захисних властивостей електромагнітних екранів - Глива, Валентин Анатолійович; Левченко, Лариса Олексіївна; Панова, Олена Василівна; Азнаурян, Ірина Олександрівна; Подобєд, Іван Мефодійович (ДП «Український інститут інтелектуальної власності», 2011)
Пристрій контролю захисних властивостей електромагнітних екранів, який складається з персонального комп'ютера, лілій зв'язку і модуляційного датчика магнітного поля, який відрізняється тим, що осердя модуляційного датчика вироблене з аморфного магнітом'якого сплаву
Патент на корисну модель
Keywords: захисні властивості; аморфний магнітом'який сплав; пристрій контролю; електромагнітний екран; 681.54