Регіональні засади розвитку туризму в Україні (на прикладі Львівської області) - Пустова Оксана (Бескиди, 2019)
Розвиток курортно-туристичної сфери значно впливає на соціально-економічне становище кожної країни світу. З отриманням Україною незалежності туристичний ринок нашої держави тільки починав розвиватися. Сьогодні – це одна з найперспективніших сфер соціального та економічного розвитку країни. В цілому, можна сказати, що робота туристичного ринку України впливає на діяльність майже 40 економічних галузей країни та на 10-15 % жителів нашої країни.
Keywords: курортно-туристична сфера; туризм; розвиток туризму; туристична галузь