Особливості психофізіологічного впливу архітектури спортивних споруд - Філіппова, Д. І. (КНУБА, 2014)
.У статті розглядається психофізіологічний вплив архітектури спортивних споруд на людину та пропонуються основні прийоми програмування цього впливу.
Keywords: психофізіологічний вплив; спортивні споруди; мотивація