Прийоми планувальної організації малих населених пунктів в умовах формування агрорекреаційного екорайону - Муха, Т. О.; Заніна, В. Г.; Овсієнко, Д. В. (КНУБА, 2016)
Розглядаються особливості планувальної організації малих населених пунктів в умовах формування агрорекреаційного екорайону. Розглянуті основні прийоми організації просторової структури поселень, проаналізовані архітектурно-композиційні, функціонально-планувальні, екологічні та комунікативні особливості цих прийомів.
Keywords: малі населені пункти; просторова структура; агрорекреаційний екорайон; малые населенные пункты; пространственная структура; агрорекреационый экорайон; small settlements; spatial structure; agro ecological recreation district; 711.4