Дослідження фізичних процесів системи “машина-середовище” - Басараб, Володимир Аксенійович (КНУБА, 2014)
Стаття присвячена огляду сучасної апаратури для дослідження фізичних процесів взаємодії машини та середовища. Наведено можливість використання сучасної аналогово-цифрової апаратури для реєстрації, запису та обробки інформації з ціллю отримання реальної фізичної картини явищ, що відбуваються в системі «машина-середовище”.
Keywords: обробка інформації; цифрова система запису даних; фізична картина; information processing; digital data acquisition system; physical picture