Естетика дизайну - Таран, Ганна Павлівна; Євдокимова, Тетяна В’ячеславівна; Турчин, Марина Яремівна (КНУБА, 2026)
Містять програмний матеріал до вивчення освітньої компоненти за вибором. Призначено для здобувачів для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю В2 «Дизайн».
Keywords: естетика; дизайн; 111.852:72.012