Актуальні питання українського державотворення : методичні вказівки - Деревінський, Василь Федорович; Пасічник, Катерина Миколаївна (КНУБА, 2026)
Містить плани лекційних і практичних занять, методичні рекомендації до їх підготовки, питання до практичних занять, тематику індивідуальних завдань, перелік питань підсумкового контролю та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів ступеня доктора філософії спеціальності В9 «Історія та археологія».
Keywords: державотворення; 947