Енергоекономічне обгрунтування рішень фасадів громадських будівель - Шулдан, Л. О.; Бродський, М. О. (КНУБА : НУ "Львів. політехніка", 2011)
У статті подано енергоекономічне обгрунтування архітектурно-конструктивних прийомів вирішення фасадів громадських будівель. Висвітлені можливості їх застосування під час термомодернізації з урахуванням сучасних технологій та засобів.
Keywords: енергозаощадження; теплоізоляція; 725.1:620.9