Застосування методу еквівалентних схем у аналізі та оптимізації режимів руху механізмів обертання - Діктерук, Михайло; Човнюк, Юрій (КНУБА, 2010)
Проведений всебічний динамічний аналіз та оптимізація режимів руху механізмів обертання із застосуванням методу еквівалентних схем.
Keywords: метод; еквівалентна схема; динамічна оптимізація; режим руху; механізм обертання