Сучасні проблеми дослідження архітектурно ландшафтного середовища міста Умані - Єгоров, Ю. І. (КНУБА, 2017)
В статті проаналізовані проблеми дослідження архітектурноландшафтного середовища Умані, як історичного міста України.
Современные проблемы исследования архитектурно-ландшафтной среды города Умани
Modern Problems of the Architectural and Landscape Surroundings Investigation in Uman
Keywords: дослідження; середовище; місто Умань; исследования; среда; город Умань; investigation; surroundings; the town of Uman; 711.4:712.3(477)