Розробка моделі модуля «Траєкторія навчання» для системи управління навчанням Moodle - Федусенко, О. В.; Рафальська, О. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто проблему розробки модуля «Траєкторія навчання» для системи управління навчанням Moodle. Такий модуль дозволить забезпечити індивідуальний характер навчальної діяльності кожного студента.
Keywords: дистанційне навчання; система управління навчальним процесом; траєкторія навчання; 681.5