Руїни історичних храмів у сучасному міському середовищі Києва - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2011)
Розглядаються причини появи великої кількості храмових руїн натериторії Києва, характеристики їх типів, особливості положення у сучасному міському середовищі Києва.
Keywords: Київ; руїни; тип; положення; сучасність