Особливості формування комплексів соціального житла в україні (завдання та пропозиції) - Бачинська, Л. Г.; Доросевич, Т. В. (КНУБА, 2009)
В статті розглянуто особливості проектування комплексів соціального житла. Надані рекомендації щодо містобудівних аспектів формування комплексу, структури споруд, квартири та використання конструктивної системи.
Keywords: малозабезпечені верстви населення; комплекс соціального житла; містобудівні аспекти; квартира; літні приквартирні приміщення; конструктивна схема; needy layers of the population; complex of social dwelling; town planning aspects; apartment; summer apartment premise; constructive circuit