Про досвід експлуатації теплових мереж з реагентною обробкою води для підживлення - Рогожин, Д. В.; Бужинський, В. В.; Вітковський, В. С.; Карпюк, М. А.; Тур, О. А. (КНУБА, 2015)
Досвід використання комплексної реагентної обробки мережної води з метою її дегазації та попередження накипоутворення показав перспективність вибраного напряму. Використання цього методу призводить до зменшення витрат солі для пом’якшення води та зменшення її собівартості, що генерується та подається споживачам.
Опыт эксплуатации тепловых сетей с реагентной обработкой воды для подживления
Experience operating thermal system with chemical treatment of tube water
Keywords: досвід використання комплексної реагентної обробки мережної води; дегазація; накипоутворення; 697.4:536.2