Стилістичні особливості органічного та екологічного інтер'єрів - Зиміна, С. Б. (КНУБА, 2017)
В статті розглядаються основні стилістичні особливості органічного інтер’єру, пропонується класифікація екологічного інтер’єру за його напрямками: екологічний інтер’єр без візуального прояву екологічної якості, еко-стиль і псевдо еко-стиль.
Keywords: органічна архітектура; екологічний інтер’єр; еконапрямки; еко-стиль; природні матеріали; зелений дизайн; псевдо еко-стиль