Проблеми реконструкції малих історичних міст - Казакова Є. Г. (КНУБА, 2012)
В роботі проведено дослідження проблеми реконструкції саме малих історичних міст на які приділяється найменша увага але які мають не менш цікаву історію та культурно-історичну спадщину. Розглянуто головні проблеми та їх наслідки під час реконструкції.
Keywords: реконструкція; реставрація; культурно-історична спадщина; історичні квартали; збереження; відновлення; реконструкция; реставрация; культурно-историческое наследие; исторические кварталы; сохранения; восстановления; reconstruction; restoration; cultural and historical heritage; historic districts; preservation; restoration