Історичні вимоги до містобудівного формування зон ділової активності крупніших міст - Васильченко, О. С. (КНУБА, 2011)
У роботі розглянуто фактори, що склалися протягом історичного розвитку містобудування і які створюють вагомий вплив на формування та існування зон ділової активності. У результаті також визначено основні історичні вимоги до формування місць реалізації ділової функції крупніших міст.
Keywords: містобудування; ділова функція міста; зони ділової активності; 711.4(045)