Лінійні та інтегральні схеми : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Німченко Тетяна Василівна; Хлапонін Юрій Івановіч (КНУБА, 2022)
Наведені короткі теоретичні відомості, порядок виконання, запитання для самоперевірки під час виконання лабораторних робіт з курсу “ Лінійні та інтегральні схеми ”. Лабораторнi роботи виконуються з використанням можливостей програмного пакета Electronics Workbench. Призначено для студентів спеціальностті 123 «Компютерна інженерія» галузі знань12 «Інформаційні технології».
Keywords: схеми лінійні; схеми інтегральні; 621.3.049.77