Використання інструментів фінансового та бюджетного менеджменту в управлінні розвитком території - Денисенко, Н. О. (КНУБА, 2012)
Розглянуто актуальні проблеми функціонування міського господарства. На основі узагальнення теоретичного та практичного вітчизняного і зарубіжного досвіду запропоновано рекомендації щодо підвищення результативності управління фінансовими потоками території.