Особливості використання eduscrum-технології для підготовки майбутніх бакалаврів за спеціалізацією «Професійна освіта (будівництво та зварювання)» - Красильник Юрій Семенович (КОМПРИНТ, 2023)
Технологічним ланцюжком EduSCRUM є: мета навчання – навчальне завдання – планування роботи команди – освітня взаємодія – додаткові навчальні завдання – прийняття відповідних рішень та їх обґрунтування – експертна оцінка – коригування рішень – освітній результат – оцінювання – рефлексія (самоаналіз) – планування нового спринту.
Keywords: eduSCRUM-технології; підготовка бакалаврів