Управління транспортними системами міст [Електронний ресурс]: методичні вказівки - Васильєва, Ганна Юріївна; Биваліна, Марія Вячеславівна; Тригуб, Руслана Миколаївна (КНУБА, 2024)
Розглянуто методику аналізу існуючого стану транспортної інфраструктури заданого району міста. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньою програмою «Міське будівництво та господарство».
Keywords: системи міст транспортні; транспортні системи; 711