Моментна схема мсе для кругового скінченного елемента - Баженов, В. А.; Пискунов, С. О.; Шкриль, О. О.; Романцова, К. С. (КНУБА, 2015)
Наведені основні співвідношення просторової задачі теорії пружності для кругових тіл в місцевій криволінійній системі координат. На основі основних положень моментної схеми скінченних елементів отримано співвідношення між переміщеннями, деформаціями і напруженнями.
Keywords: просторова задача; момента схема МСЕ; напіваналітичний метод скінчених елементів; чисельне інтегрування