Правові цінності в цифровій площині як складова розвитку України в умовах воєнного стану на шляху до ЄС - Похиленко, Ірина (Тернопіль: Вектор, 2024)
Цифрові технології є невід’ємною частиною сучасного суспільства. Вони змінюють способи нашого життя, роботи та спілкування. Водночас цифрові технології створюють нові виклики та загрози для прав людини та демократичних цінностей. Україна, як і інші країни Європейського Союзу, прагне до розвитку цифрової держави. Це передбачає створення ефективної та прозорої системи державного управління, яка використовує цифрові технології для підвищення якості життя громадян.
Keywords: правові цінності; цифровізація