Дослідження робочого процесу лабораторного змішувача - Свиридюк, Д. Я. (КНУБА, 2014)
Розглянуто робочий процес лабораторного бетонозмішувача та вплив конструктивно-технологічних параметрів на приготування сумішей з певними реологічними властивостями.
Keywords: лабораторний змішувач; контрольні зразки бетону; інтенсифікація; гомогенна суміш; мікродеформування; ступінь сепарації; laboratory mixer; control samples of concrete; intensification; homogeneous mixture mikrodeformuvannya; the degree of separation; 693.542.52