Інтенсифікація виробництва та підготовка біогазу для використання в теплотехнічному обладнанні - Ратушняк, Г. С.; Джеджула, В. В. (КНУБА, 2005)
У статті узагальнено та обгрунтовано основні способи очищення цінного альтернативного палива біогазу від домішок та методика інтенсифікації теплообмінних процесів в біореакторі шляхом локального газорідинного омивання поверхні теплообміну.
Keywords: теплообмін; теплопостачання; газопостачання; біогаз; теплотехнічне обладнання; 662.767.2