До питання впровадження систем сертифікації «зеленого» будівництва в Україні - Пінчук, В. С.; Кошева, В. О.; Панько, О. М. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуті поняття сталого розвитку та принципи сертифікації «зелених» будівель, висвітлені ключові завдання «зеленого» будівництва в Україні. Проаналізовано принципи побудови і функціонування світових національних систем стандартів «зеленого» будівництва. Обґрунтовано необхідність впровадження систем сертифікації «зеленого» будівництва в Україні
К вопросу внедрения системы сертификации «зеленого» строительства в Украине
To the question of the certification system of "green" construction in Ukraine
Keywords: «зелене» будівництво в Україні; принципи сертифікації «зелених» будівель