Експропріація у Франції - Петраковська, Ольга Сергіївна; Лізунова, Аліна Петрівна; Гузченко, Юлія Миколаївна (КНУБА, 2008)
Французьке законодавство вернуло до життя класичну римську концепцію, яка намагалася розглядати право власності, як ексклюзивне і повне, на відміну від феодального погляду, який поділив право власності на різні особливі права.
Keywords: експропріація; право власності; процедура експропріації