Розміщення сучасних готелів в центральних районах крупніших міст України - Ковальська, О. Є. (КНУБА, 2013)
Розглядаються питання розміщення сучасних готелів в центральній міській забудові в залежності від їх типології, місткості, поверховості та рівня комфорту. Виходячи з проведеного аналізу пропонуються варіанти розміщення готелів в центрах крупніших міст України
Keywords: сучасне місто; прийоми розміщення готелів; історичне середовище; центри крупніших міст