Історія української державності і культури: Модуль 1. Етносоціальні та державотворчі процеси в Україні - Деревінський, Василь Федорович (КНУБА, 2019)
Містять плани семінарських занять, методичні рекомендації з підготовки до них, запитання до семінарських занять, тематику індивідуальних завдань, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальностей 191 «Архітектура та містобудування», 022 «Дизайн», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
Keywords: історія української державності і культури; образотворче мистецтво