Принципи модернізації військового містечка відкритого типу на прикладі м. Старокостянтинів - Василенко, Л. Г.; Морозік, А. С. (КНУБА, 2017)
Висвітлюються принципи, методи та прийоми модернізації військових містечок, які застосовані та апробовані на прикладі військового об’єкту, що розташований в м. Старокостянтинів Хмельницької області.
Принцыпы модернизации военного городка открытого типу на примере Староконстантинов
Principles modernization of the cantonment open type for example of the city Starokonstantinov
Keywords: принципи модернізації; детальний план території; осучаснення; військове містечко; архітектурно-планувальна та функціональна структура; апробація; архітектурне середовище; детальный план территории; принципы модернизации; военный городок; архитектурно-планировочная и функциональная структура; апробация; архитектурная среда; detailed plan of the territory; detailed plan of the territory; modernization; military town; architectural and planning structure and functional structure; approbation; architectural environment