Вплив природоохоронних наукових центрів на відновлення екосистем міста та лісу - Жагріна, Тетяна; Зінов’єва, Олена (КНУБА, 2024)
У роботі досліджено роль природоохоронних наукових центрів у відновленні міських та лісових екосистем. Дано початок дослідженням щодо відновлення цих екосистем за допомогою впровадження екологічних підходів та принципів, зокрема: залучення громад для сталого розвитку і збереження природи, усунення причин деградації, інтеграції знань та екологічного проектування.
Keywords: відновлення біорізноманіття; міські екосистеми; лісова екосистема України; екологічне проектування; енергоефективність; соціально-економічний розвиток; усунення деградації; 504.062.4