П’ять аспектів архітектурного масштабу на прикладах будівель Києва - Пазюра, А. Ю. (КНУБА, 2017)
У статті розглядаються аспекти архітектурного масштабу на прикладі будівель Києва різних часів та стилів.
Keywords: людина; масшабність; масштаб; розчленування форми; типологія; стиль; оточення