Екодизайнерські засоби гармонізації житлового середовища - Сазонова, Ю. Ф. (КНУБА, 2013)
Розглядаються основні напрямки екологічного формування об’єктів житлового середовища, а також засоби екодизайну та їхня роль в удосконаленні житлового середовища
Keywords: екодизайн; житлове середовище; засоби гармонізації; 728.1